Levering en retourneren

Leveringen.

Leveringen worden verricht door PostNL

Leveringen vinden plaats binnen 1 tot 3 werkdagen. Dit geld uiteraard voor de voorraadartikelen en als de betaling door Maby's ontvangen is! Let wel, op maandag worden er geen brievenbuspakjes bezorgd.

Voor de hangemaakte producten van Maby's geld een levertijd van 1-10 werkdagen. Mocht dit langer duren word u hierover schriftelijk geïnformeerd.

Voor alle artikelen die besteld moeten worden treft u informatie over de levertijd bij het artikel zelf.

 

Retourneren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten worden bepaald door het gewicht en de vervoerder van het pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mabys.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering maatwerk:

Een aantal producten: Haaraccessoires waaronder, haarbandjes, haarspeldjes, haarelastiekjes en gehaakte mutsjes, die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Voor meer informatie over leveringen en retourneren gaat u naar de algemene voorwaarden.

Hieronder vind u het retourformulier.

© 2015 - 2021 Maby's | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel